Acest articol apartine categoriei: Fara categorie, Stiri si a fost scris in 13 April 2018

Deja de o buna perioada de timp, am inceput sa primim (in Bucuresti cel putin) “vizite de lucru” ale diversilor importatori de cafea din Europa. Plus persoane fizice ce au legaturi foarte apropiate cu ce se intampla in tarile producatoare. Uneori sunt publice aceste vizite, alteori nu, dar important este ca in majoritatea cazurilor se fac cuppinguri si participantii au ocazia sa aleaga (daca e cazul) cafele ce in mod normal nu mai apar in ofertele din piata.
Sambata, 14 aprilie, se intampla o astfel de intalnire. Niste domni din Nicaragua, Costa Rica, Honduras, Columbia, Peru, Bolivia va invita la Amrit Bistro sa le incercati oferta si sa aflati mai multe despre ceea ce pot oferi. Totul se termina cu putina socializare asa ca pretul de 25 de euro pe bilet pare justificat.
Informatiile complete le gasiti pe pagina evenimentului

One thought on “Sa vina fermierii!”

  1. Unora le e cafeau acra indiferent cum ar prepa…rao 😉

    “Miine in Bucuresti niste domni care pretind ca au legatura cu piata de cafea si care s-au activat dupa 15 ani, dupa ce au disparut din piata din varii motive legate de corectitudinea bussiness-urilor proprii au decis sa organizeze un eveniment cu ceva producatori de cafea, foarte vag si foarte putin explicat.
    In calitate de membru al SCA, fondator al asociatiei de cafea si voluntar in industria de cafea in ultimii 12 ani as dori sa va informez ca nu am nici o legatura cu acest eveniment, nu sint implicata in nici un fel, nici eu nici echipa SCA Romania.
    Fac aceste clarificari pentru ca am primit mesaje si mailuri legate de acest eveniment, membrii ai asociatiei sau proprietari de roasterii, care cunosc ceea ce fac eu in Romania legat de cafea”

Leave a Reply

Your email address will not be published.