Acest articol apartine categoriei: Picaturi si a fost scris in 17 October 2021

Oarecum de asteptat, pentru ca pandemia covid-19 a blocat multe calatorii, numarul 11 din Drift Magazine ramane pe continentul american. L-am cumparat pentru ca, ca si cu precedentul – Manhattan, informatiile despre piata aceea sunt putine. Iar de cele mai multe ori, doar locatiile mari au parte de promovare si vizibilitate. Cei ‘mici’ mai putin. Mi-ar fi placut (si am dat acest feedback si editorilor) sa existe o mini harta a orasului cu niste numere pe ea (ceva in genul asta), ca sa fie mai usor de vizualizat de cei ce nu sunt ‘locali’, pozitionarea in cadrul orasului. Cine stie, poate vreodata unul dintre cititorii din Europa ajung pe acolo si le-ar folosi ceva grafic in detrimentul unei liste.


Multe texte ce nu par a avea mare legatura cu cafeaua, multe despre comunitati si multe fotografii frumoase, dau o nota aparte acestui numar. Se cunoaste ca a fost gandit si realizat in perioada asta neagra a economiei, multe articole avand o tenta negativista sau trista. Nu m-am simtit asa bine dupa ce am terminat de citit, parca lipsea un pic energia si entuziasmul unui viitor luminos.

Asta nu inseamna ca nu voi mai cumpara urmatorul numar. Atata timp cat pot avea o ‘legatura’ cu el (adica nu Bali), va fi ceva interesant de citit.
Va recomand sa il comandati de le elefant.ro mai ales ca foarte des sunt promotii ce ii scad pretul destul de mult, pe langa transport ieftin sau chiar gratis.
178 de pagini fara reclame. Cumva se poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *