ACEASTA LOCATIE A FOST INCHISA IN IUNIE 2014

oha brew bar Stiti momentele alea cand stai de vorba cu 1-2-5 prieteni si fiecare vine cu o idee nastrusnica despre diverse. Si pe moment, aproape toate ideile astea par bune. Cand incepi sa le analizezi, parca sunt prea multe necunoscute sau chestii pe care nu doresti sa le ai pe cap. Si renunti. Dar ce se intampla atunci cand ceilalti iti spun: “Gata! O facem!” ?
Se intampla sa apara primul brew bar dedicat din Bucuresti, probabil si din Romania (din informatiile actuale), situat pe strada CA Rosetti la numarul 15.
Cu siguranta unii dintre voi ati auzit de OHA Beach din Mamaia. Iar daca vara trecuta ati fost pe la ei, probabil ca l-ati intalnit pe Cosmin Mihailov, pregatind cafea la V60 pe plaja. Si asa porneste ‘ideea’ ce s-a concretizat in OHA Brew Bar – Cafeneaua de Lactate.
Iar Cosmin a fost amabil sa imi spuna cateva cuvinte despre acest loc:

De ce un brew bar si de ce in Romania? Impreuna cu minunata echipa de la Oha vrem sa transformam cafeaua intr-o experienta nu doar o nevoie. Cred ca Romania e pregatita pentru un brew bar. Suntem deschisi de 2 zile si feedback-ul e extrem de pozitiv. Nu am auzit pe nimeni sa ceara zahar. Cand am descoperit metodele alternative acum 2 ani, pur si simplu m-am indragostit de felul asta de a face cafea. Si de atunci visez la un brew bar in Romania.
Vrem sa ne axam pe cafele de calitate, prajite in Romania si de asta nici nu vrem sa oferim exclusivitate unui singur brand.
Si sa aratam oamenilor adevaratul gust al cafelei hand crafted, preparata cu pasiune si rabdare. Consider ca orice e delicios in viata merita asteptare.

3 thoughts on “Cafenea de lactate – OHA Brew Bar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *