Acest articol apartine categoriei: Echipamente si a fost scris in 30 December 2019

La inceputul lunii Decembrie, in urma unei excursii la Milan Coffee Festival 2019, am reajuns in somptuasa incinta a Starbucks Reserve Roastery. Cum deja ma linistisem cu privire la calitatea cafelei din acel loc, am stat mai mult in zona ‘cadourilor’. Cateva chestii interesante dar prea mult branding “in your face”. Nu ma deranjeaza logo-uri de dimensiuni normale sau font-uri decente, dar unele erau un pic cam exagerate. Insa, pe unul din rafturile din partea inferioara a unui display (pentru ca probabil sunt mai atractive canile si tricourile cu compania) se aflau doua modele de puzzle-uri: unul ce era alcatuit din toate cartolinele cafelelor din oferta si altul cu ‘drumul’ cafelei de la producator la prajitorie. O surpriza extraordinara, mai ales ca singura referinta cum ca are legatura cu sirena americana este un teribil de mic logo al locatiilor “Reserved”. Si cumparat a fost.
Avand experiente recente cu puzzle-uri cu Peppa Pig si Frozen de cate 24-36 de piese, am crezut ca cele 1008 bucati din piesele ce alcatuiau puzzle-ul celor de la Starbucks nu imi vor pune prea mari probleme (mai ales ca cel mai mare puzzle facut de mine vreodata a fost unul de 5000 de piese). Dupa destul de multe ore de aranjare in fel si chip a bucatelelor de carton, la final, pot spune ca are o dificultate medie spre ridicata. Multe piese sunt foarte asemanatoare, degradeurile culorilor pot juca feste in comasarea pe tipuri iar 3 elemente ce nu apar pe imaginea reper dar apar in tabloul final, m-au incurcat destul de mult.
Habar nu am daca il veti mai gasi de cumparat in acest moment, vad ca editiile trecute sunt destul de rare si se vand cu preturi ridicate pe ebay (nu mai stiu sigur, dar parca am dat 20 de euro pe el) dar daca aveti sansa sa il achizitionati – in speranta ca aveti totusi o atractie catre astfel de quest-uri, nu va ganditi prea mult. Acum imi mai trebuie doar o rama de 50×70 cm si un loc pe un perete.
Pentru pasionati, cam asa l-am rezolvat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *