Acest articol apartine categoriei: Echipamente si a fost scris in 6 April 2018

Cu Radu ma stiu deja de cativa ani. Intai l-am servit cu cafea, apoi am servit cafea impreuna, au urmat extractiile pe primul Synesso MVP din Romania, apoi colaborari cu proiectele in care a fost implicat. Intotdeaua pune pasiune in ceea ce face si asta o simte oricine intra in contact cu el.
Din pacate, initiativa Taste Station Specialty Coffee a trebuit sa fie incheiat. Multe chestii bune se intamplau acolo: cafea proaspat prajita de la Sapid Coffee Roasters (pe care o puteti gasi si la First Coffee), niste canolli mai buni decat in Italia si cani de email personalizate discret ce puteau fi cumparate pentru acasa.
Ei bine, despre canile astea vroiam sa va vorbesc. Una din ele o vedeti cum arata in fotografia atasata mai sus. Au diametrul de 8 cm, inaltimea de 8 cm si un volum de 350 ml. Putine coffee shop-uri din Romania ofera clientilor posibilitatea achizitionarii de materiale sub brand-ul propriu (in afara pungilor de cafea). Inca nu imi dau seama de ce nu se intampla in mod uzual treaba asta, in multe cafenele din Europa (sa nu mai vorbesc de Statele Unite) merchandise-ul aduce incasari importante si stabileste o legatura trainica intre shop si clientii sai. Unul din motive poate fi ca orice material promotional se executa in cantitati destul de ridicate (daca doresti sa ai sub control costurile) si banii “blocati” se recupereaza mai greau.
Cam asa s-a intamplat si in cazul Taste Station, ei nereusind sa finalizeze stocul de cani inainte de a inchide locatia. Si ma gandeam ca ar fi frumos, in ideea de a-l ajuta pe Radu sa isi recupereze o parte din pierderi, sa ii cumparam cumparam noi canile ramase. Sunt deosebit de frumoase, cu design-ul realizat de Livi.Po, rezistente si perfecte pentru orice ocazie. Mai ales ca vine Pastele, aveti suficiente motive sa le cumparati ca un cadou inedit ce cu siguranta va fi apreciat de catre destinatar.
Pentru restul detaliilor, va rog sa luati legatura cu Radu prin pagina de Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.