Acest articol apartine categoriei: Competitii externe si a fost scris in 20 July 2021

Dupa multe amanari si incertitudini, Specialty Coffee Association (SCA) a anuntat ca anul asta, World Barista Championship, World Brewers Cup si World Cup Tasters Championship se vor desfasura in cadrul HOST Milano 2021. Iar toate competitiile ce trebuiau sa se desfasoare in Taipei in noiembrie s-au amanat pentru alte ocazii. Partea buna este ca daca v-ati organizat deja pentru a merge la HOST (cazul meu) acum aveti si competitii internationale de barista ca si bonus. Partea proasta este ca daca stati doar primele 3 zile (weekend) s-ar putea sa pierdeti finalele. Partea buna este ca inca se mai gasesc bilete ieftine spre Milano. Partea cea mai proasta este ca, cazarile sunt extrem de scumpe deja.
In pagina aceasta gasiti cam toate raspunsurile la intrebarile uzuale. Singurele chestii care nu sunt explicate concret sunt: 1. este ce se intampla cu biletele rezervate pentru evenimentul anulat din Varsovia 2020; si 2: cum vor fi impartite competitiile pe zile. Pentru ca cel mai ieftin bilet de 3 zile va fi 58 euro. Sau 65 de euro daca doriti un pass pe 5 zile.
Momentan, noua in Romania, ne “lipseste” campionul la Cup Tasting, dar nu e ceva foarte greu de organizat in urmatoarele 3 luni deci probabil vom avea emotii in toate competitiile.
Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *