Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 1 April 2024
  • O veste proasta venita in 11 martie 2024, Caffeine Magazine isi inceteaza aparitia. Si nu doar in format tiparit, ci e o inchidere totala. Imi pare extrem de rau, a fost un exemplu de publicatie ce a stat la baza culturii cafelei in Marea Britanie si (poate) pentru restul lumii.
  • O alta veste proasta este ca, dupa aproape 4 ani de convietuire cu Ozone Coffee, HasBean aincetat sa mai existe incepand cu 26 martie 2024. Tot ce au facut oamenii din aceasta companie nu poate fi rezumat intr-un astfel de articol, dar ma bucur ca acum vreo 12 ani i-am descoperit si ca au fost suficienti de nebuni sa trimita cafea unui tip din Romania. Nu e totusi o stire complet proasta, Ozone era si va fi si in viitor un exemplu din aceasta industrie
  • Floriana Vlaicu, pentru cine nu cunoaste, a fost printre primele persoane ce au popularizat cafeaua asta de specialitate cu care ne mandrim astazi. Campioana a Romaniei la Coffee in Good Spirits, ajunsa in top 6 mondial, partenera in prajitorii si cafenele, Floriana a vorbit despre cafea in niste vremuri cand cei ce azi declara la fiecare deschidere de cafenea ca “au cea mai buna cafea din Bucuresti” nu stiau cum se deschide un SRL. Doar ca acum vreau sa va spun ca a lansat un volum de poezii, numit Activation, pe care il puteti cumpara urmand acest link
  • Nu e pacaleala, dar in Bucuresti exista un cappuccino de 1,3 litri. Si nu il cumparati de la Starbucks cum probabil ati fi crezut, ci de la una din cele mai vechi cafenele cu cafea proaspata din oras.
  • Si ce merge cel mai bine cu o cafea? Cel mai mare croissant din Bucuresti! (Observati trendul?). Nici asta nu e gluma.
  • Ce este o gluma, este Paragon Snitch, un device inventat pentru 1 aprilie. Ce e misto e ca asa isi dau seama si clientii ca toate cuvintele din brosurile de promovare ale unui produs sunt egale cu zero, nefiind bazate decat pe imaginatia celui ce scrie textul. Bravo Nucleus!
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *