Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 30 March 2023
 • Stam atat de bine la capitolul competitii interne de barista, incat cine vrea sa participe (si sa si mearga sa concureze efectiv la un concurs) se inscrie in alte tari. Felicitari Alexandra Sturdza, Delia Avram si Miruna Tudose pentru ca ati ajuns in finala Coffee Masters London. Succes!
 • Mike Tyson isi deschide coffee shop in Amsterdam. Cu cannabis, binenteles, doar nu cu specialty coffee. Aia o gasiti la Amsterdam Coffee Festival, unde sunt expozanti si prajitorii din Romania: Arusha, Mabo (care participa si la Roast Masters), Meron si Sloane.
 • Aeropress Inc are doua noi produse: un aeropress premium (din sticla) si un accesoriu ce seamana extrem de mult cu Fellow Prismo, numit sugestiv “flow control filter cap
 • Un interviu bun bun cu Anca Ungureanu de la Beans & Dots
 • Esti prajitorie de cafea de specialitate. Ti se ofera ocazia sa servesti 100.000 de oameni in 3 zile, cam 50.000 de preparate? Te bagi? Nu e cazul, Lavazza e partenerul oficial al Marelui Premiu de Formula 1 din Australia (PS: duminica de la ora 8 dimineata)
 • In curand va fi dat publicitatii “Project Cafe Europe 2023” realizat de Allegra. Trei citate:

  Romania is the fastest growing market in Europe, having grown by 29.2% over the last 12 months

  5 To Go is the fastest growing chain in Europe, with 181 new stores predominantly in Romania

  Lviv Croissants (54.5%) in Ukraine and 5 To Go in Romania (52.2%) are the only branded coffee shop chains that capture more than 50% of any specific market

  . Voi cum sunteti?</li>

 • Dupa o lunga perioada de teste beta, a aparut in sfarsit pe Kickstarter, Meticulous Espresso. Un proiect ce a strans deja peste 2 milioane de dolari, ce in viitor poate avea o dezvoltare frumoasa. Nu m-am ‘bagat’ la el pentru ca as fi vrut ca de 1200+ dolari sa isi ia singur apa dintr-un rezervor. Loc pentru asta ar fi fost, nu ar fi costat asa mult, nu ar fi fost greu de programat. La versiunea 2 poate.
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *