Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 16 May 2021
 • Beans & Dots deschid o noua locatie in cadrul Muzeului de arta recenta. Iar in prima saptamana au un line-up superb de barista invitati pentru a va primi. Detalii aici
 • Iar foarte aproape de Cismigiu, aveti o noua optiune in ceea ce priveste cafeaua de specialitate: Perfect Simplu Coffee Shop
 • Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România – HORA a lansatGhidul de siguranță în restaurante“. Trecem peste faptul ca sa presupune ca aceasta organizatie ar trebui sa fie vocea tuturor afacerilor din Horeca (pentru ca altfel nu trebuiau sa accepte si alte tipuri de afaceri ca membri) si deci sa numeasca ghidul in concordanta; trecem cu vederea ca la nivelul lor inca se pot gasi greseli gramaticale in documentul expus publicului (vezi foto alaturata); trecem cu vederea si ca, desi se doreste o deschidere catre consumatori, trebuie sa iti dai numele si email-ul ca sa poti sa ai acces la un ghid facut pentru a creste increderea in Horeca (vezi foto alaturata). Dar serios oameni buni! Nicio masura sau idee din mirobolantul ghid nu este noua. Toate regulile si reglementarile si recomandarile trecute de voi in pomposul ghid de 1 pagina, au fost spuse, scrise si rescrise de sute de ori in ultimul an de pandemie. Pentru pagina asta ati avut nevoie de sponsori si parteneri? Ma asteptam la miscarea asta de la vreo comisie a statului, nu a unei entitati private care ar fi avut posibilitatea sa faca mult mai mult. Sau poate doar aveam impresia ca poate. Va puteti da datele la adresa asta.
 • Cu ocazia unei greve a celor ce lucrau in fabrica Jacobs Douwe Egberts, aflam si cam ce cantitate de cafea produc respectivii in fiecare zi: intre 15 si 20 de tone. Nu cred ca e timpul de comparatii….
 • Imi place foarte mult cum arata (si ce promite) noua rasnita de la Mahlkonig, X54 Allround Home Grinder. Cutite de 54mm si 1000rpm? Undeva pe la 1000 euro? Hai sa o vedem in realitate
 • Specialty Coffee Association – SCA s-a hotarat ca va organiza expozitia din statele unite. Poate se razgandesc si cei ce organizeaza campionatul mondial de Aeropress si incearca un eveniment live cu toti castigatorii care pot ajunge la concurs.
 • Pentru ca in Franta deja s-a anuntat Paris Coffee Festival, ma astept ca in urmatoarea perioada sa fie anunturi asemanatoare din multe orase europene. Da, inclusiv in Romania.
 • Cei de la compania Ninety Plus au creat o versiune mini a celebrului deja, Origami dripper, numit Kone 10.1; Iar cei de la Alliance for Coffee Excellence au incheiat un parteneriat cu aceiasi producatori ai Origami. Cineva pare ca face un push intens in piata, nu?
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *