Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 20 October 2015

Este un pic ciudat ca un astfel de “festival” a ajuns la cea de-a saptea editie. Mai ales daca intri pe site-ul oficial si vezi banner-ul principal in care esti informat de editia cu numarul 6 de anul trecut! Si cu toate chestiile mai putin bune din anii precedenti, am si scris doua vorbe aici (2013) si aici (2012), cumva organizatorii (care nici acum nu au schimbat afisul evenimentului!!!) reusesc sa adune suficienti expozanti si evenimente conexe pentru a ‘umple’ o saptamana.
E un pic deranjant ca autointituleaza cu mare fast acest festival drept “singurul eveniment din Romania dedicat ceaiului si cafelei” cand mai exista minim Coffee Lovers si Romhotel plus probabil altele prin tara, dar na, daca nimeni nu spune nimic, atunci au dreptate. Plus ca este foarte usor sa mai puna in prezentare si ciocolata, ca sa fie SINGURUL eveniment axat pe cafea, ceai si ciocolata. Merge pentru marketing.
Vom trece si peste faptul ca pe site-ul oficial nu exista clar un program al evenimentului, mai ales ca serile sunt tematice iar locurile de desfasurare sunt diferite. Dar de aceea exista comunicate de presa, nu?
Program Tea&Coffee Festival 2015

Joi 22 octombrie – Seara Africana: Tucano Coffee Dorobanti – Atelier de pictura cu boabe de cafea si concert Ikhaya Band.
Vineri 23 octombrie – Seara Chinezeasca: ceainaria La un Ceai; demonstratie ceremonia ceaiului si concert muzica traditionala
Sambata 24 octombrie – Seara Argentiniana: Cafe Verona; lectii de tango si concert Jezebel
Duminica 25 octombrie – Seara turceasca: restaurant Divan Express; concert Sasa Liviu Stoianovici si diverse workshop-uri cu cafea la nisip
Marti 27 octombrie – Seara British: ceainaria Bohemia TeaHouse; workshop de bune maniere si concert CATS in the RAIN
Miercuri 28 octombrie – Seara japoneza: ceainaria La un ceai; demonstratie de imbracare de Kimono, arta de a impacheta un cadou si atelier de origami.

PS: sa va luati minim 30 de lei la voi daca doriti sa participati la una dintre seri, toate evenimentele sunt cu intrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.