Acest articol apartine categoriei: Competitii interne si a fost scris in 15 October 2015

UPDATE (2.11.15): Katy Beatrice, campioana en-titre a Romaniei la World Ibrick/Cezve Championship si detinatoarea locului 2 mondial, va participa direct la finala mondiala.


Da oameni buni, este tarziu. Da, nu se pot anunta niste concursuri (finale) nationale cu maxim 1 luna inainte. Da, iar o sa fie destule scapari in desfasurarea evenimentului. Da, este tot la Romexpo.
Doar ca atata timp a fost la dispozitie. Nu este vina nimanui din Romania ca unora le ia zeci de zile pentru a organiza si valida niste alegeri. In conditiile date, organizarea tot la Romexpo si fara perioade mai lungi de pregatire, este maximul ce se poate face.
Asa ca SCAE Romania va asteapta sa participati (in orice fel credeti de cuviinta) la Romhotel, intre 12-15 noiembrie unde se vor desfasura 5 finale din cadrul Campionatului National de Barista 2016: Latte art, Cup Tasting, Coffee in Good Spirits, Ibric si Roasting.

3 thoughts on “Campionatul National Barista 2016”

  1. Este bine ! Ati inceput cu dreptul.
    Doamana Beatrice este parte integranta din comitetul national SCAE ?

  2. Felicitari comitetului national SCAE Romania, mai sunt destule lucruri de rezolvat in viitor, dar astazi m-am simtit bine si mi-a placut ce am vazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.