Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 30 September 2015

scae_membersDupa luuuuuungi tatonari, amanari si asteptari, domnii si doamnele din birourile SCAE (Speciality Coffee Association of Europe), s-au hotarat si i-au lasat si pe amaratii din Romania sa isi aleaga oficial membrii comitetului national SCAE. In urma unui vot majoritar, cei ce vor ocupa ravnitele functii pentru urmatorii 2 ani, sunt:

National Coordinator – Silvia Constantin
Membership Coordinator – Paul C. Ungureanu
Education Coordinator – Ecaterina Szasz
Events Coordinator – Cezara Cartes
Communication – Marin Vali-Georgian

Daca va intrebati ce este cu poza atasata articolului, reprezinta numarul de membri din Romania ce sunt recunoscuti pe site-ul oficial SCAE.
PS: nu va impacientati, nu este nicio conspiratie, si in Cehia sunt tot 6. Iar in Bulgaria 13. Motive si motivari pot fi destule, dar in alt articol.

5 thoughts on “SCAE Romania are in sfarsit Comitet National”

  1. Doar 6 ? Asta inseamna ca Paul va avea de lucru. Ma astept sa verifice plata cotizatiei SCAE de catre fiecare participant la regionale, sa ii anunte cu cel putin 30 de zile inainte de regionale ca pot oarticipa doar membrii si dupa regionale sa vedem cati membri a atras 🙂

    1. Ehhhh. Astia sunt in stare sa construiasca 1000km de autostrada intr-un an dar nu pot sa tina o baza de date cu 5000 de intrari….

    1. Comunicatele oficiale vor fi distribuite pe canalele oficiale. Acest site, ramane totusi in sfera privata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.