Acest articol apartine categoriei: Piata de cafea din Romania si a fost scris in 25 July 2015

Dupa cum spuneam in comentariul de la stirea despre alegerea lui Maxwell Colonna-Dashwood in pozitia de Coordonator National pentru UK, nu am acceptat comentariile facute de diverse persoane, din motivele expuse.
Iata ca (unele) intrebari ce ramaneau dupa acele comentarii si-au gasit astazi si raspunsuri:
1. Da, se vor organiza alegeri pentru SCAE Romania. Motivul pentru care nu au fost facute pana acum si pentru care Silvia Constantin a primit o extindere cu 6 luni a mandatului, a fost ca nu se puteau organiza aceste alegeri in mijlocul competiilor nationale/internationale. Acestea s-au terminat asa ca acum a venit si randul tarii noastre la acest act democratic.
2. Nu, Silvia Constantin nu este “vesnica” in acel scaun de coordonator national, dar dupa noile reglementari internationale, are voie sa candideze pentru un nou mandat. La fel de bine cum oricine doreste sa candideze este liber sa o faca. Daca vor fi doua sau mai multe persoane pe acelasi post, se va organiza un vot online prin intermediul unor formulare trimise membrilor SCAE. Acesta este momentul in care ar trebui sa se “iasa” la suprafata pentru beneficiul acestei organizatii si a obiectivelor stabilite.
3. Posturile scoase la concurs sunt urmatoarele:
– National Coordinator
– Membership Coordinator
– Education Coordinator
– Events Coordinator
– Communication
4. Pot vota doar membrii SCAE si se pot propune pe ei sau pe alte persoane ce isi dau acordul pentru fiecare post.
5. Nu cenzurez “aiurea” comentarii si incerc pe cat posibil ca articolele si discutiile sa fie argumentate.
6. Imi mentin parerea ca in masura timpului, daca fiecare din cei ce nu sunt de acord cu ce se intampla cu piata de cafea din Romania (inclusiv eu), s-ar implica intr-o anumita masura, lucrurile s-ar misca cel putin mai rapid. mai ales pentru ca se presupune ca ne uneste pasiunea pentru aceasta bautura.

5 thoughts on “SCAE Romania isi cauta comitetul national”

Leave a Reply

Your email address will not be published.