Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 21 October 2024
  • La Marzocco scoate o editie speciala de Linea Micra in colaborare cu Porsche si Martini. Nu il cumpar ca nu imi place padela aia neagra
  • Cropster, softul folosit de o buna parte a prajitorilor din noul val, a fost vandut. Dupa ce au tot schimbat planuri si preturi, iata ca a venit timpul ca altcineva sa mulga niste bani. Pentru ca, clientii Cropster, sunt mai captivi decat cei Apple, neexistand solutii competitive in piata.
  • Alupak cumpara Alucaps. Asa-i ca nu ati auzit de astia? Primii sunt cei ce, impreuna cu Nestle au creat capsula Nespresso. Cei cumparati au in portofoliu niste echipamente ce pot inunda piata cu capsule de ‘tip vechi Nespresso’.
  • Nu imi dau seama cum de pana acum nu a fost inventat acest “cantar pentru lapte“. De fapt este pentru orice lichid (poate si solid?) ce se consuma intr-o perioada de timp. Schaerer, un subbrand WMF (da, aia pe care ii injuram pentru automatele (si) de cafea, au lansat Schaerer MilkCheck. O chestie care monitorizeaza nivelul si temperatura (daca e cazul) a laptelui din diverse containere. Cu alarme si grafice de consum, ma gandesc ca isi va face loc in locatiile cu consum important de bauturi cu continut ridicat de lapte.
  • Acum ceva vreme, Emirates Airlines a dat un comunicat in care spunea ca anual, doar la bordul aeronavelor sale, se consuma 170 de tone de cafea. Asta asa, ca sa ne dam seama cam ce inseamna piata de specialty din Romania si de ce nu parem foarte atractivi pentru cei de afara.
  • Desi stiu ca am mai scris si in trecut (nu gasesc sa pun link insa), cei de la Onyx Coffee scot cel mai frumos advent box creat vreodata. De fapt este cea mai tare chestie creata in industria cafelei de specialitate din toate timpurile. Nicio alta cutie de advent, editie speciala sau mai stiu eu ce produs lansat de terti, nu se apropie de ce fac astia de la Onyx.
  • EU deforestation regulation a fost amanata cu (minim) un an. E o chestie atat de complicata – si de pus in practica si de acreditat, incat mi-e ca nu ajunge un an de zile pentru punerea la punct a tuturor procedurilor
  • La final, un sfat pentru cei ce isi deschid cafenele (sau deja le au deschise): nu va mai laudati in postarile de pe Instagram ca aveti “cea mai buna cafea din oras”, cand nu aveti trecuta adresa la info.
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *