Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 6 February 2021
 • Un interviu eveniment cu Mihai Panfil, fondatorul Origo. Se ating atat de multe subiecte incat oricine isi poate gasi inspiratia din discutia asta
 • Probabil ca esti printre cei 10.000 de oameni care au urmarit episodul din Localnicii cu Vlad Buda de la Steam. Daca nu, ce mai astepti?. Ce nu am inteles eu este postarea videoclipurilor pe alt cont ce se ocupa cu review-uri de gadget-uri si nu pe unul dedicat proiectului.
 • Cred ca tinerii astia ce s-au dus la Arena Leilor cu idea unui robot ce pune scortisoara in cafea pentru ca deja stiu asta de la o comanda anterioara, ar fi trebuit sa asculte podcast-ul de mai sus. Sper sa isi canalizeze inteligenta spre proiecte mai realiste si cu impact mai mare. Nu de alta, dar sunt unii care s-au plictisit deja din a refolosi rachetele pentru zboruri spatiale.
 • As vrea ca peste 5 ani macar prima cafenea Cafelescu sa mai functioneze. Nu de alta, dar au mai fost destui cu mai multa putere financiara care au renuntat pe parcurs.
 • E incredibil cum poti sa faci un articol despre un om, Stefan Dinescu, cu fotografii, detalii si informatii despre cafea si sa nu pomenesti numele afacerii despre care ai facut articolul. Atat pot ziaristii din ziua de azi? Era atat de greu sa scrie Coretto? S-ar fi considerat reclama? Pfff….
 • Cum sa beti cafea gratis in Bucuresti (si in toata tara)? Va duceti la orice McDonalds luni 8 februarie si le spuneti ca sunteti profesor. Mai tineti minte ce haos
  a fost zilele trecute cand o locatie a dat burgeri gratis? Inclusiv amenzi? Astia de la Mec la ce s-or fi gandit?
 • Specialty Coffee Association a emis un comunicat in care ne spune ca o sa ne spuna ce se va intampla cu World of Coffee Athens 2021 pana pe 26 februarie. Ca poate doreati sa va cumparati bilete de avion sau cazare din timp. Macar au mai zis ceva…
 • Dupa ce a inchis locatia ce a functionat in vechiul amplasament al T Zero 2, Willy’s Coffee Art si-a gasit o noua casa. Sa fie intr-n ceas bun!

3 thoughts on “Coffee News 34”

 1. Referitor la articolul din Cuget liber, nefiind articol platit (advertorial) nu a putut fi mentionat numele cafenelei. Articlul a fost publicat la rubrica de business ca stire, publocitatea este in alta sectiune a ziarului 🙂

  1. Dar alte articole in care apare un nume de producator, sa zicem Renault, sunt advertoriale sau articole de informare?

 2. Hey 🙂 într-adevăr să reziști este o virtute în vremurile astea tulburi însă calculăm la centimă fiecare pas pe care îl facem, știm ce vrem și sperăm să fie bine pentru toată lumea. Un lucru este sigur, acela că atunci când vine vorba de calitatea produselor și serviciilor, nu se va face nici un compromis. Niciodată!
  Keep it up! 🙏

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *