Acest articol apartine categoriei: Competitii interne si a fost scris in 15 December 2014

cezara Continuare a acestui articol: Campionatul National de Barista Romania 2015
Din ce am vazut in cea de-a doua zi a semifinalelor, nu cred ca espresso-ul lui Omar Abusan (locul 2 in final) sau cappuccino-ul Danielei Coman (necalificata in finala) puteau bate bautura personala si prezentarea Cezarei Cartes. Acum 4 zile chiar am vrut sa scriu un post cu titlul “Cezara se intoarce” cu link catre postarea asta (click pe text)

Suntem într-atât de țăcăniți încât ne urmăm visele până în pânzele albe și să fiu a naibii dacă nu ne place ceea ce facem! Punem suflet – și asta se simte. Ne implicăm – și asta face diferența. Suntem porniți să schimbăm lumea și suntem de-a dreptul nebuni să și credem că o putem face!


Am asteptat totusi, la fel cum si aseara am amanat publicarea articolului precedent pentru a nu crea valuri inainte de finala

. Si este senzational ca o fata a castigat Campionatul National de Barista in 2015. Asta ca sa inspire si alte fete sa participe, sa le arate baietilor ca nu sunt nici pe departe invincibili si ca atunci cand faci un lucru cu pasiune, se cunoaste. Eu am “stiut” ca o sa castige imediat dupa ce si-a terminat rutina. Pentru ca am avut senzatia ca in fata mea a fost campioana USA, Katie Carguilo si nu doar din ceea ce a facut sau a spus ci si pentru ca iti trebuie “stofa de campion” sa treci peste faptul ca trebuie sa fii prima in concurs si sa ceri time-out tehnic pentru ca espressor-ul nu functiona corect (chiar, cati dintre concurenti stiu ca poti sa ceri un astfel de time-out?). Si din ce am auzit, in finala, a ramas fara baterii la microfonul wireless in timp ce pe fundal se auzea Pepe. Superb, nu?
E urat totusi ca unii au inceput sa o barfeasca inca din timpul semifinalelor, pe motiv ca Cezara lucreaza la Starbucks, care Starbucks sponsorizeaza Campionatul Mondial de Barista si ca totul se desfasoara la ei “acasa” in Seattle. Bai voi sunteti normali?!?!?! Pai daca depasea cu 3 minute timpul sau nu facea un rand de espresso sau ca nu scotea un cuvant in fata juriului, puteati sa scoate asemenea teorii. Dar mi se pare de tot rahatul ca dupa ce si-a terminat prezentarea care continea mai multe elemente decat au unii dintre voi in bar, sa incepeti cu chestii din astea. Iar dupa o vreme sa va duceti sa o felicitati pentru a pastra aparentele.
Sunt absolut convins ca Cezara Cartes o sa ne faca mandri ca suntem romani peste cateva luni. Deja imi pare rau ca finala mondiala este in state si ca sansele sa ajung pe acolo sunt minime, insa de abia astept sa ma trezesc in miezul noptii ca sa privesc rutina.
Inca o data, BRAVO CEZARA !!!

6 thoughts on “Cezara Cartes este noua campioana barista a Romaniei”

    1. Nu o sa spun, discutia am auzit-o intamplator cand eram pe partea cealalta a bannerului competitiei, cand testam scaunul de masaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.