Acest articol apartine categoriei: Asa NU! si a fost scris in 21 May 2019


Data viitoare cand mai cititi o recenzie pe site-ul Restrocracy.ro sa tineti minte faza asta.
In data de 29 mai 2018 consultantul George Butunoiu publica o intamplare de “ieri” de la o cafenea de pe Calea Victoriei. La vremea respectiva am dorit sa dezvolt subiectul insa cumva l-am ratat. Cumva nici nu a fost nevoie de a mai scrie ceva pentru ca cititorii adevarul.ro au reactionat in comentarii si i-au atras atentia ca nimic din ce a facut sau a publicat nu a fost normal sau corect. Articolul original il gasiti aici.
Si totul s-ar fi linistit daca “unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească de consultanță” GEORGE BUTUNOIU nu trebuia sa mai incaseze niste bani de la profit.ro pe un articol publicat. Si cum vechile antipatii se uita greu, a republicat pe 16 mai 2019 articolul din 2018 din adevarul.ro pe site-ul celor de la profit.ro, fara sa schimbe macar cuvantul “ieri” din textul original.
Va dati seama ca omul asta cere bani pentru consultanta de business dar el nu are nicio jena in a republica articole ce nu au avut efectul scontat nici macar la data primei publicari? Pentru ca de relevanta nu mai are rost sa vorbim dupa atata timp. Si te astepti ca sa faca cacaturi din astea unu care e pe japca si santaj nu unu care cica dezvolta industria ospitalitatii.
Mai jos sunt cele doua articole in screenshot-uri pentru arhiva.

2 thoughts on “Asa NU: George Butunoiu – Restocracy.ro”

  1. Oare nu știe ce înseamnă “Coffee to go” ?🤔
    Părerea mea este că ceea ce a făcut a fost 100% intenționat, susține că mai era cu un prieten, dar a3a persoană care a făcut poza (fix poză cu el și cu prietenul lui, la masa coffee to go-ului) de pe cealaltă parte, fix în ziua în care s a întâmplat “faza”…oare cine să fie, să fie pur și simplu un fotograf trecător foarte de treabă, care s a dus la domnul din poză să i trimită și poza ?🤔 cu această postare, omul ăsta a luat pe toată lumea de proastă!

    1. Ai dreptate, insa se pare ca pe unii nici evidentele nu ii conving si continua sa hraneasca consultantul ‘de top’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *