Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 23 November 2014

victoria arduino black eagle wbc machine “Masinuta” asta am vazut-o pentru prima data la Host Milano 2013, cand era prezentata ca si prototip relativ functional. Era prezentata o versiune incipienta, varianta gravimetrica fiind activa pe un singur grup si care nu mergea perfect. Lunile au trecut, a fost lansat modelul VA388 Black Eagle volumetric, cu planuri de lansare oficiala a versiunii gravimetrice la inceputul anului 2015.
Pentru ca World Coffee Events a cam amanat anuntarea deciziei privind masina de espresso oficiala a World Barista Championship 2015-2017 si pentru ca aflasem stirea ca s-a schimbat sponsorul oficial pentru produsele de curatat, Urnex fiind inlocuit de Cafetto, ma gandeam ca o sa fie ceva diferit si in zona masinilor de concurs, mai ales ca finala din 2015 se desfasoara in Statele Unite. Se pare ca tehnologia T3 din Nuova Simonelli Aurelia II a convins in continuare comitetul de decizie si s-a decis continuarea colaborarii cu italienii cu modelul VA388 Black Eagle.
Desi nu este perfect, acest espressor poate sa livreze in continuu, timp de 8-10 ore, shot-uri cu o constanta si stabilitate uimitoare. Sunt sigur ca un La Marzocco, Slayer sau Synesso pot face fata la acelasi nivel de calitate, insa ma pot pronunta doar in cazul Black Eagle-ului, pentru ca doar cu el am lucrat in ultimele luni, iar decizia World Coffee Events o consider justa privind din “partea mea”. Astept totusi cu nerabdare lansarea versiunii gravimetrice, macar si pentru simplul motiv ca o sa putem renunta la cantarele aditionale de pe espressor iar spatiul o sa fie mai aerisit.

One thought on “Victoria Arduino Black Eagle este espressorul oficial al World Barista Championship”

Leave a Reply

Your email address will not be published.