Tratand totusi si cu luciditate lucrurile, festivalul trebuie mutat de la Arcub. Ba esti nebun? Cum spui sa fie mutat cand tocmai ai zis ca e un succes in noua locatie? Pai tocmai de aia. Si nu neaparat mutat in urmatorul an, dar ar fi mai bine pentru dezvoltarea ulterioara. De ce spun asta? Anul viitor, mult mai multi expozanti vor dori sa fie prezenti. Asta inseamna ca spatiile se vor micsora si/sau vor deveni mai scumpe. Si chestiile de 2x1m sunt deranjante si pentru firme dar si pentru vizitatori iar rezultatele nu vor fi chiar bune.
Un alt motiv este ca in acest moment, e prea fragmentat. Astfel, in primele doua camere de la parter era un anumit tip de companii, in cea de-a treia camera se facea trecerea catre specialty iar la etaj intrai in lumea competitiilor. Sunt absolut sigur ca minim 50% din cei prezenti, nu au stiut ca “se mai intampla ceva” si la etaj. Iar din cei ce au ajuns acolo, multi s-au plans de inghesuiala. Tot inghesuiti au stat si concurentii celor 5 competitii nationale desfasurate in cadrul festivalului. Iar spatiul pentru public era mult prea mic, ceea ce ingreuna maxim vizibilitatea. Asa ca acum intelegeti de ce Arcub nu este locul potrivit?
Campionul national cafea la ibric = Sofan Cristalenia
Campionul national Latte Art = Sebastian Farcas
Campionul national Cup Tasting = Marius Nica
Campionul national Brewers Cup = Gabriel Carol
Campionul national Coffee in Good Spirits = Ionita Alexandru
