Acest articol apartine categoriei: Competitii interne si a fost scris in 23 April 2015

Iata ca Romania mai are o campioana. Dupa Floriana Vlaicu la Coffee in Good Spirits, Cezara Cartes la World Barista, Laura Lezis, Silvia Spirescu si Ecaterina Szasz (Katy Beatrice) la Cezve/ Ibrick,  Lavinia Toma tocmai ce a castigat finala World Brewers Cup 2015 Romania.

 Bai si e fenomenal. Si din cauze subiective, dar mai ales pentru ca asta arata ca fetele trebuie sa participe si pot castiga competitii importante. Si piata are nevoie de astfel de exemple pentru a putea creste increderea angajatilor si a angajatorilor ca “se poate!”

Pentru cei ce doresc sa consume cafea pregatita de Lavinia Toma (inclusiv Panama Geisha Perci, cafeaua de competitie), o puteti gasi la Origo.
Clasamentul final a fost:

Locul 1: Lavinia Toma – Origo Coffee Shop

Locul 2: Cosmin Mihailov – Bloom Coffee

Locul 3: Alexandru Nicolae – HotSpot Coffee

Locul 4: Gabriel Carol – Frudisiac

La Romexpo, pana duminica, puteti vizita Coffee Lovers Event 2015, unde SCAE Romania organizeaza finalele canpionatului national barista. Un mic sfat: nu va speriati ca la intrarea in pavilionul C1 va este ceruta o taxa de 10 lei, intrarea in pavilionul C3 unde este expozitia de cafea se face prin lateral, iar intrarea este gratuita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.