Acest articol apartine categoriei: Picaturi si a fost scris in 2 May 2014

haine_slabit_cofeinaDesi poate ca as fi vrut sa fie o gluma, nu este. Dupa celebrele intrebari “cum sa slabesc cu cafea verde“, “de unde cumpar cafea verde pentru slabit” sau “care este reteta pentru cafea verde“, presimt ca (dupa ce subiectul o sa ajunga in media romaneasca) intrebarile “de unde cumpar haine cu cofeina” sau “care haine cu cofeina sunt mai bune” imi vor umple inbox-ul.
Totusi, care este faza? Niste inventivi, mizand pe faptul ca daca le spui (si promovezi) oamenilor ca doar prin simpla purtare a unor haine, pot slabi…au inventat un maiou (maieu) si o pereche de colanti ce au fost “infuzati” in niste (evident) cafea verde, ce au niste proprietati miraculoase. Trecand peste faptul ca orice obiect in care trebuie sa “intri”, iti scade 1-2 centimetri, hainele astea trebuie purtate 8 ore pe zi, timp de 21 de zile. Si daca vrei sa le speli, trebuie sa ai grija, deoarece dupa 20 de spalari isi pierd efectul magic. Practic, pentru a fi sigur ca “isi fac treaba”, ori cumperi cate 2 perechi ori te duci de cateva ori cu colantii nespalati la munca. In final, oricum se ramane cu o foarte scumpa pereche de colanti si un maieu uzat de la atatea purtari zilnice.
Daca dupa toate astea, inca doriti sa cumparati hainele pentru slabit cu cofeina, le gasiti la pretul de 85, respectiv 70 de dolari, pe site-ul oficial.

One thought on “Haine pentru slabit cu cofeina”

Leave a Reply

Your email address will not be published.