Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 25 March 2021
  • O aplicatie romaneasca ce vrea sa rezolve statul la coada la cafenelele partenere: Cafetino. Oare exista ceva asemanator care sa functioneze bine in orice alta tara? Am incercat sa gasesc niste avantaje majore pentru clienti si/sau cafenele si nu le prea gasesc. Poate imi explica cineva….
  • Cand mai strambati din nas atunci cand auziti de echipamente De’Longhi sa va aduceti aminte ca tocmai au cumparat un gigant, pe Eversys. Da, baietii aia care au inventat (probabil) cel mai bun superautomat, Eversys Cameo
  • Hario a lansat niste produse noi:

    1. V60 Insulated Stainless Steel Server PLUS (600 si 800ml) – pare prea inalt, cu multe piese de plastic si in continuare greu de curatat;

    2. V60 One Pour Dripper MUGEN – total neinteresant, un dripper fara airflow, gandit sa torni apa si sa pleci sa mai faci altceva pana se scurge;

    3. V60 Drip-Assist – probabil cel mai interesant din lista asta. Pacat ca e foarte asemanator cu Gabi Master A sau Gabi Master B, doua echipamente ce au ‘promise’review-uri de cativa ani, dar mereu le-am amanat din diverse motive;

    4. KASUYA Pour Control Kettle – un kettle cu maner la 120 de grade, specific zone asiatice, produs in colaborare cu campionul Brewers Cup, Tetsu Kasuya

  • Daca de la 1 aprilie va duceti sa beti o cafea la Steam Aviatorilor si nu ii gasiti pe baieti acolo, sa nu credeti ca e o pacaleala. Cafeneaua se muta pe strada paralela, Charles de Gaulle 13. Pana termina de amenajat, va asteapta cu un popup in curtea noului imobil.
  • Cand Sonia Nastase a ajuns la conducerea Nespresso Romania am scris acest articol. Acum, cand pleaca sa conduca Nespresso Israel trebuie sa mentionez si aceasta performanta. E o reala performanta sa ajungi intr-o asemenea pozitie, intr-o tara ca Israel, pentru un asemenea brand. Felicitari!
  • Catherine Zeta-Jones s-a gandit ca un brand de cafea nu i-ar strica pe langa liniile de haine si produse cosmetice pe care le produce la Casa Zeta-Jones.
  • Daca vedeti pe undeva in Romania Guinness Nitro Cold Brew Coffee, dati un semn. Momentan doar americanii se pot bucura de berea asta cu cafea.
  • Un articol fascinant despre cafenelele din Oradea. Cele de acum 100 de ani !!!
  • Am vazut de ceva vreme o intensificare a promotiilor pe automatele de la Philips. Acum parca inteleg mai bine de ce: au vandut divizia de electrocasnice catre un grup ce va plati sume frumoase pentru a putea folosi numele inca 15 ani.
  • 2 thoughts on “Coffee News 35”

    1. Eu am experimentat in Australia acum vreo 6 ani modelul adoptat de Cafetino. Era o normalitate. Majoritatea cafenelelor aveau un pick-up point unde nu erau mai multe de 1-2 persoane, versus coada de la comanzile de moment. I-am intrebat si spuneau ca e mult mai bine pentru toata lumea: win-win.

      1. Dar daca era coada de 10 persoane si nu aveai de gand sa stai si dadeai comanda pt pickup in 1 min, intrai in fata?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *