Acest articol apartine categoriei: Asa NU! si a fost scris in 7 October 2013

Eu inteleg ca ziarul Ring are un anumit target si o anume politica editoriala. Inteleg ca redactorilor li se cere continut, continut, continut, fara mare relevanta, corectitudine sau utilitate. Daca la finalul turei de lucru au numarul articolelor cerute de sefi, totul este bine. Problema este ca unele “sfaturi” sunt de-a dreptul cretine. Le vom lua pe rand, intai cititi aici articolul. Daca o sa fie sters, mai jos aveti o captura de ecran.
asa_nu_ring.
Sfatul 1: avem deci niste boabe de cafea pastrate intr-un recipient ermetic. Carora dorim sa le redam aroma. Dar pentru ca ele au stat intr-o incinta inchisa, cel putin pentru prima incercare de a le mirosi, vor avea o aroma. Ei ne sfatuiesc sa le scufundam 10 minute in apa si apoi sa le uscam la cuptor. Iar ulterior sa le tinem inchise intr-o cutie ermetica. Va dati seama cat de stupid este acest sfat? Adica ai niste cafea pe care o tii intr-o cutie mult timp. La un moment dat, deschizi acea cutie si iti dai seama ca nu mai are aroma. Cum doresti sa o mai tii inca x luni, bagi cafeaua in apa si apoi la cuptor si inapoi in cutia ermetica. De ce ar face cineva asa ceva? De ce sa pierzi timp facand chestiile alea daca oricum NU CONSUMI CAFEAUA ?!?!?!?!?!
Sfatul 2: inainte sa rasnim boabele, sa le punem un pic pe foc impreuna cu cateva cristale de sare. Serios ?!??! Deci dupa ce le-am bagat in apa, le-am uscat in cuptor, le-am bagat inapoi in cutie…..inainte sa le rasnim sa le bagam inca o data la cuptor? Bai nene, coacem cafeaua aia sau incercam sa o bem?
Ceea ce trebuie promovat in mass-media este consumul de cafea proaspat prajita, cumparata in cantitati mici si preparata si consumata rapid dupa macinare. Nu idiotenii cu scufundat in apa si uscate de cateva ori inainte de a reusi sa bei ceva din respectiva licoare.

One thought on “Asa NU!: ziarul Ring”

  1. asta chiar e tare! poate iti dadeau reteta perfecta pentru tras pe nas, domeniu cu care sunt mai familiari. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *