Acest articol apartine categoriei: Asa NU! si a fost scris in 30 January 2014

cspitesti Autorul unui articol extrem de prost este Toni Negut. Habar nu am daca acesta are ca scop meseria de jurnalist sau scriitor, dar ii recomand de pe acum sa isi caute alta ‘vocatie’. De ce ai pune ca titlu al articolului: “LA TAIFAS CU UN BLOGGER, DESPRE DOSTOIEVSKI, CAFEA ȘI FILME“, daca in continutul lui nu vorbesti (nici tu si nici intervievatul) despre acele subiecte?
Ma deranjeaza cumplit ca la un moment dat cineva o sa caute pe google “bloguri despre cafea” si din cauza indexarilor gresite si a diversilor algoritmi, o sa ajunga pe pagina cu acel articol. Articol ce nu contine cuvantul “cafea” decat de 2 ori in cuprinsul sau, de fiecare data pe un ton cel mult neutru: “cafeaua e doar un moft”. Si in acest caz, unde este taifasul despre cafea?
Sunt sigur ca si cinefilii sunt dezamagiti de exploatarea subiectului “filme”, asa cum si fanii lui Dostoievski, nu cred ca sunt foarte multumiti.
Tipul asta de articol este fix pe acelasi tipar ca cele ce le gasim pe site-urile de cancan, doar ca in loc de “uite ce sani are diva x dupa operatia de marire!”, punem in titlu cafea, filme si un autor cunoscut, ca site-ul nostru are valente culturale. pfffffff………

One thought on “Asa NU: Toni Negut, www.cspitesti.ro”

Leave a Reply

Your email address will not be published.