Pentru a mai balansa postarea precedenta, va recomand sa cititi 3 articole scrise de oameni implicati in ceea ce inseamna cafea de calitate. Oameni pentru care acest ‘produs’ nu se alege dupa cum este promotia in supermarket-ul preferat, nu se prepara cu un ochi la “Acces Direct” si nu se consuma dintr-un pahar de plastic in drum spre metrou.

DESPRE ARBITRII SI COMPETITIILE DE BARISTA! – Silvia Constantin

E amuzant ca de fiecare data cind merg la un nou concurs de barista , ma gindesc la ce trasnaie voi mai bea si cum ma voi simti dupa, nu vreti sa stiti ce imaginatie au copii astia si cum citesc ei regulamentul.

BEST COFFEE BLEND – Floriana Vlaicu

Cand ma gandesc la cafea, imi vin in minte oamenii, muzica si dragostea. Orice tip de dragoste, nu una anume.

COFFEE AS A LIFESTYLE – Cosmin Mihailov

Coffee is a lifestyle, and maybe it’s hard to have to fight everyday, not making compromises, staying true to your dreams but I love this shit.

Ei bine, cam asa ar trebui sa fie (macar o parte din) articolele despre cafea. Si nu stupizeniile alea cu ce substante bune sau rele (in functie de ce ‘specialisti’ intocmesc studiul) contine aceasta bautura, nu cu ghicitul viitorului si nicidecum cu retete de slabit ce au la baza cafea verde sau extract de cafea.

One thought on “Asa DA: Silvia, Floriana si Cosmin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *