Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 3 October 2018

Daca 61 de campionate nationale (multe dintre ele avand si campionate regionale) si un concurs international, World Aeropress Championship, nu v-au convins de versatilitatea acestui echipament de preparat cafea, sunteti invitati la vizionarea unui film documentar cu subiectul Aeropress. La o zi dupa premiera oficiala din Cehia, inaintea multor alte tari “mai dezvoltate”, Romania are sansa de a se delecta cu 45 de minute de disecare a acestei ciudate seringi supradimensionate.
Ca sa intelegeti mai bine ce se vorbeste pe acolo, va puteti cumpara un aeropress, apoi sa incercati retetele campionilor mondiali si apoi veniti la film sa ne simtim bine impreuna. Filmul a fost produs de European Coffee Trip, finantat partial prin kickstarter si chiar daca il veti avea in inbox dupa premiera, cred ca ar fi o sansa excelenta de a mai socializa cu pasionati de cafea intr-un cadru prietenos.
Omega House va fi gazda evenimentului din 19 octombrie, Alex Raduca va avea un cuvant de deschidere (el fiind proaspatul campion national al competitiei din Romania) iar pretul biletului va fi de 12 de lei (cumparati online) pentru oricare din cele 3 sesiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.