Acest articol apartine categoriei: Echipamente si a fost scris in 29 October 2014

chi-scanomat-topbrewer-bsi-gallery-20131212-005 Prima oara am vazut aparatul asta intr-un film de prezentare. Si evident, cum sunt filmele astea facute sa para dintr-un viitor SF, nu i-am dat prea multa importanta, mai ales ca se puteau gasi destule hibe doar la o simpla vizionare. Anul trecut, la HOST MILANO 2013, Scanomat prezenta si fizic TopBrewer-ul. Stand mare, un pic in lateral, ii avea ca vecini pe cei de la Monin, trafic multumitor. Am fost oarecum mirat sa le aud pe fetele ce erau la stand ca vorbeau romana. Cum nu m-au bagat in seama cand ma uitam la firele si tevile din interiorul aparatului, spre deosebire de cei care ramaneau blocati la imaginile de pe ecranul tactil al masinariei, nu am dezvoltat subiectul apartenentei la aceeasi cetatenie.
In primavara, cand s-a desfasurat etapa de barista a Barmaniada 2014, TopBrewer-ul a fost si el prezent. Nu am avut decat o scurta perioada de timp liber in acea zi, iar atunci cand am ajuns la stand, domnul ce facea prezentarile era ocupat cu 3 domnite foarte interesate de latte-ul in trei culori. Evident ca nu puteam intrerupe asa ceva.
Astazi, cineva m-a intrebat daca stiu ceva despre o noua cafenea din Iasi. Pentru ca in orasul ala am fost la inceputul lui August, voi avea in curand si un articol despre Jassyro, am fost un pic curios sa vad despre ce este vorba. Si am vazut ca cei de la cafeneaua Voila au in dotare TopBrewer-ul de la Scanomat. Sunt sigur ca pentru clienti este o experienta interesanta procedeul de comanda al cafelelor si ca se pot oferi diverse informatii suplimentare, informatii ce poate nu sunt usor de preluat de la un barista/ospatar. Pentru ca ce am baut la HOST nu m-a convins absolut deloc, iar ce vad intr-o poza postata de cei de la cafeneaua Voila pe Facebook, cafeaua pare subextrasa, voi spune ca doar dupa inca o degustare imi voi face o parere despre aparat. Sper insa ca pretul de aproximativ 10.000 de euro al aparatului sa fie recuperat din cei ce considera interesant procedeul nu produsul. La final, la las cu o extractie executata de Scanomat TopBrewer, filmata de mine la HOST Milano 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *