Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 30 October 2014

design_the_illy_can Banuiesc ca la un moment dat, cei de la ProBrands – distribuitorul exclusiv Illy in Romania, vor incepe o campanie platita pentru promovarea acestui concurs, eu ma multumesc doar cu anuntarea lui. Cum talentul meu la design tinde spre mai mult spre minus decat spre plus, deci nimic de castigat de aici, sunt sigur ca destui artisti pot profita de aceasta oportunitate.
Probabil ca ati vazut prin magazine, din cand in cand, cutiile metalice Illy cu un design diferit de cel clasic. Acelea sunt de obicei editii limitate, nu neaparat din punct de vedere al continutului ci ca aspect al produsului.
Cumva, Illycafe a decis ca si piata din Romania merita o editie speciala si doreste impachetarea a 20.000 de cutii cu un model deosebit, prin intermediul concursului Design the Illy Can. Asa ca daca desenul ala de pe servetelul tinut in agenda credeti ca este suficient de diferit/bun/inovativ incat sa fie ales castigator, ar trebui sa il trimiteti organizatorilor.

Si pentru ca nu imi place sa dau copy/paste informatiilor despre organizare, inscriere sau contact pentru concursul Design the Illy Can, daca accesati link-ul urmator ajungeti pe pagina oficiala a competitiei.
Succese maxime!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *