Acest articol apartine categoriei: Competitii externe si a fost scris in 23 February 2016

program-world-cezve-ibrik-championship-2016Acesta competitie, World Cezve/Ibrik Championship, a fost pe punctul de a nu mai fi organizata acum cativa ani. Doar un efort al celor din Turcia, a facut ca cei ce doreau sa participe, sa aiba efectiv si scena unde sa se desfasoare.
In 2016, World Cezve/Ibrik Championship reuseste sa adune in minunata lume artificiala din Dubai, nu mai putin de 19 competitori. Nici nu cred ca au fost vreodata atat de multi barista interesati de acest concurs, sper ca sa nu fie doar mirajul desertului.
Momentan, o organizare perfecta: fiind la capatul lumii, cu minime sanse de a mai ajunge altcineva interesat in afara de jurati, competitori si antrenori, un amarat de livestream lipseste cu desavarsire. In tara in care oamenii isi placheaza masinile cu aur pur sau construiesc insule artificiale pe care ridica zgarie-nori, nu sunt fonduri pentru 2 camere video care sa transmita niste imagini. Asta este, ne vom multumi cu putinele informatii venite prin intermediul retelelor de social media.

Ecaterina Szaz [Katy Beatrice], reprezentanta Romaniei in aceasta competitie, o sa isi inceapa timpul de pregatire la ora 7’30 iar rutina o sa fie sustinuta la ora 12’00. Bucuresti time. Iar pentru cine inca nu stie, Katy a obtinut locul 2 la precedenta editie, asa ca nu este o participare de complezenta ca (probabil) alte tari care au nevoie de o imagine buna in ochii celor din birourile SCAE. Nu. Acum se merge direct catre locul 1.
Asa ca, indiferent ca putem vedea sau auzi ceva din Dubai, la ora 12, opriti-va pentru 10 minute si transmiteti energii pozitive catre reprezentanta noastra intr-o competitie mondiala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.