Acest articol apartine categoriei: Competitii interne si a fost scris in 18 April 2012


Cea mai importanta manifestare ce are ca si actor principal cafeaua, o sa se desfasoare intre 2-5 mai, in Bucuresti, la Romexpo. Pe o suprafata de 2500 de metri patrati, veti avea parte de prezentari de produse, degustari de cafea, workshop-uri, conferinte si training-uri ce va vor face simturile sa se bucure la maxim. Veti putea intra in contact direct cu importatori de cafea verde si prajita, cu importatori de produse conexe si cel mai important, se vor putea cumpara pe loc toate echipamentele necesare obtinerii unei cafele exceptionale, in propria bucatarie.
Tot in cadrul acestui eveniment, se va desfasura si Campionatul National de Barista 2012, mai precis finalele pentru World barista Championship 2012, Latte Art Championship 2012, Coffee in Good Spirits Championship 2012 , Cup Tasting Championship 2012 si Ibrick Championship 2012. Ultimele doua probe sunt prezente in premiera pentru competiile din Romania dar cu siguranta se vor ridica la nivelul celor consacrate.
Aceasta manifestare este posibila datorita sprijinului Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a complexului expozitional Romexpo.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.