Acest articol apartine categoriei: Competitii interne si a fost scris in 9 April 2012


“In perioada 2- 5 mai la ROMEXPO, in pav. C6 va avea loc a 3 a editie a Campionatului National de Barista.
Competitiile care se vor desfasura sint: World Barista Championship, Latte Art Championship, Coffee in Good Spirits Championship, Ibrick Championship si Cup Tasting Barista Championship.
Pentru competitia : WORLD BARISTA CHAMPIONSHIP calificarile s-au facut in cadrul regionalelor de barista din 2011/2012, pentru coompetitiile de Latte Art, Coffee in Good Spirits, Ibrick si Cup Tasting va puteti inscrie pe adresa pe: www.scaeromania.eu”

Pentru cine nu stie, Campionatul National de Barista este competitia suprema din Romania, castigatorii plecand la finala mondiala din Viena. Daca ultima semifinala desfasurata la Craiova a adus ultimii finalisti, cei ce doresc sa se inscrie la celelalte categorii sunt asteptati sa o faca. Competitia este organizata de SCAE Romania, iar premiile sunt consistente. Este o ocazie foarte buna pentru cei ce si-au facut un adevarat ritual din a face cafea la ibrick, concurenta nefiind atat de mare ca la barista, deci sanse mari de castig. Pentru restul concurentilor, succes in a scoate niste shot-uri cat mai bune de espresso, mana ascultatoare pentru cappuccino la Latte Art, inspiratie in alegerea alcoolului pentru Coffee in Good Spirits si nas desfundat si limba curata pentru Cup Tasting.

Revin cu detalii in perioada urmatoare.

One thought on “Campionatul National de Barista”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *