Acest articol apartine categoriei: Asa DA! si a fost scris in 2 April 2014

Hai ca e bine ca mai apar si altfel de reportaje despre cafea. Si in ultimele zile au aparut doua astfel de materiale ce vorbesc despre pasiune si fericire.
Primul este realizat de Cristina Sauciuc de la foodstory.ro si o are in prim plan pe (momentan) singura fata ce lucreaza ca barista la Origo. Cu un click pe citatul de mai jos, ajungeti la articolul original.

La inceput a fost ceva intermediar. Eram la Facultatea de Psihologie si ma interesa mai mult latura umana a jobului, partea de relatii interpersonale. Am aplicat aici ca sa impusc doi iepuri dintr-o data. Insa la scurt timp, din ceva intermediar, a devenit prioritar. Am devenit pasionata de lumea cafelei, chiar si de partea tehnica, si de tot ce inseamna sa fii barista. Noi lucram aici si suntem fericiti.


Al doilea vine de la o absolventa a Intact Media Academy, Adelina Maria, si prezinta pasiunea si din partea domestica a lucrurilor. Cosmin este unul din oamenii pasionati de cafea buna, proaspat prajita si preparata corect. Asa ca el le face pe toate acasa: prajeste cafea, o prepara folosind echipamente dedicate si o serveste apropiatilor cu probabil acceasi bucurie in suflet cu care Liliana o serveste clientilor de la cafenea.

Poate ca daca se insista la fel de mult si pe rezultatul din ceasca, era acceptabila prezentarea unor preturi ale echipamentelor si cafelelor. Altfel, perceptia unora despre acest subiect poate fi gresita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *