Acest articol apartine categoriei: Competitii interne si a fost scris in 22 January 2016

In acest an, Campionatul National de Barista din Romania o sa se desfasoare un pic diferit fata de anii precedenti. Astfel, concursurile propriu zise se doresc a fi organizate in locuri ce pot fi considerate reprezentative pentru orasul gazda, iar in mall-urile partenere vor avea loc doar demonstratii de preparare a cafelei puse la dispozitie de catre sponsori. Mai mult, vor fi prezentate metode alternative de extractie pentru ca cei interesati sa isi poata face o idee, si cine stie, sa participe si la finala Brewers Cup. Iata si desfasuratorul complet (la aceasta data):

Cluj Napoca (pentru zona Ardeal si Banat) = 4-6 martie
Brasov (pentru centrul tarii) = 24-26 martie
Iasi (pentru zona Moldovei si Bucovina) = 14-17 aprilie
Constanta (pentru zona Dobrogea) = 21-24 aprilie
Bucuresti (pentru tot sudul tarii) = 5 mai

Finalistii de anul trecut vor fi calificati direct in faza ulterioara calificarilor regionale si se vor infrunta cu cei ce sunt desemnati castigatori din fiecare oras/regiune. Iar anul acesta CHIAR TREBUIE SA FITI MEMBRI SCAE CA SA PUTETI PARTICIPA !. Asa ca, daca dupa articolul meu ce anunta noile “planuri tarifare” ale SCAE, inca vreti sa participati, acum ar fi un moment extrem de bun sa completati cererea de adeziune.

3 thoughts on “Programul Campionatului National de Barista 2016”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *