S-a intamplat o chestie ciudata. De fiecare data cand se anuntau datele pentru Campionatul National de Barista al Romaniei, primeam minim 2-3 raspunsuri in care se mentiona cat de “din scurt” sunt facute, cate de asa si pe dincolo vor fi organizate si de cat de putini oameni se vor implica. Anul acesta, nimic. Si sper ca asta se intampla din cauza ca mai este minim o luna pana la prima regionala si nu pentru ca cei din industria asta s-au “lasat” sau nu ii mai intereseaza.
Pentru cei ce doresc insa sa obtina certificari in cadrul SCAE Coffee Diploma System, Patrick O’Malley se intoarce in Romania pentru o noua runda de traininguri. Asa ca cine este interesat in Sensory Foundation, Sensory Intermediate, Roasting Foundation sau Roasting Intermediate, in perioada 27 martie – 4 aprilie 2016, aveti ocazia sa obtineti (daca veti trece de examene) certificarea dorita.
Preturile inca nu sunt stabilite, dar puteti sa va aratati interesul printr-un mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *