Acest articol apartine categoriei: Competitii externe si a fost scris in 5 February 2015

cosmin_wbc_bucuresti La sfarsitul lunii Decembrie am fost intr-o “vizita de lucru” in Londra. Nu am ce spune, oras frumos, civilizat, curat…..dar nu m-a convins. Nu am gasit motivele concrete pentru care nu am fost foarte entuziasmat de acest oras, poate sarbatorile de iarna, poate aglomeratia din zonele turistice, poate sensul ‘invers’ de mers al masinilor, poate multitudinea locurilor ce le-as fi vizitat daca nu erau inchise fiind in vacanta….nu stiu. Stiu insa ca nu as fi vrut sa ma reintorc foarte curand.
The London Coffee Festival este o sarbatoare a cafelei ce creste uimitor de la an la an, insa dupa experienta recenta, nu mai aveam tragere de inima sa merg acolo, indiferent ce ce se intampla in acele zile.
Pana acum cateva ore, cand organizatorii au anuntat finalistii Coffee Masters competition.

Si ma bucur ca printre ei se regaseste Cosmin Mihailov, chiar daca la tara este trecuta UK reprezentand Romania!!!. Despre Cosmin Mihailov puteti citi pe acest site cateva chestii: de la primul salut, la articole despre cafea, la participarea in cadrul Barmaniada etapa Barista 2014 [locul 2] si cu supararea ca s-a inchis, OHA Brew Bar.
Doar prin simpla trecere in revista a celor ce au ajuns in finala, imi dau seama ca acest concurs o sa fie ceva senzational. Si pare ca, Allegra pregateste alternativa la World Barista Championship prin aceasta competitie.
Asa ca poate Londra mai primeste o sansa din partea mea peste cateva luni 🙂
Urmariti filmul urmator ca sa vedeti cat de complexa o sa fie acesta competitie:

3 thoughts on “Cosmin Mihailov in finala Coffee Masters @ London Coffee Festival”

Leave a Reply

Your email address will not be published.