LondonCoffeeFestival_LogoAm deja cativa ani de cand zic “la anul nu mai ratez London Coffee Festival!”. Foarte hotarat am fost anul trecut, dupa prima editie Coffee Masters . Nu a fost sa fie nici anul acesta. Sunt un pic trist ca nu m-am putut duce, dar acasa am ceva mult mai important.
Primele doua zile sunt dedicate oamenilor din “industrie”, restul publicului larg. Si sunt atatea lucruri de vazut si incercat, incat nu imi dau seama cum cineva poate sa vada tot intr-o singura sesiune (au un sistem oarecum ciudat de bilete de intrare, cu doua sesiuni pe zi).
Ca sa va faceti o idee despre ce e acolo, pe langa fel de fel de zone dedicate , va avea loc finala Campionatului de Barista, finala Brewers Cup, precum si tot concursul Coffee Masters. Cumva, ‘raiul pe pamant’ pentru un barista.
Avem si participare romaneasca la acest eveniment, Cosmin Mihailov participa pentru a doua oara la Coffee Masters, iar cei de la cafeneaua Origo isi vor servi cafeaua in cadrul standului Nuova Simonelli – Victoria Arduino – Why every gram matters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *