Acest articol apartine categoriei: Cafenele si a fost scris in 27 February 2013

20130227-162956.jpg

In cateva comentarii (nepublicate pentru ca nu aveau legatura cu discutia initiala) venite la articolul despre Coffee Bike si unul la cel cu Second Cup, am fost intrebat de ce nu scriu despre Coftale, mai ales dupa ce a aparut articolul de pe Metropotam in care se vorbea despre cafea robusta in compozitia blendului oferit la vanzare. Am fost acuzat (voalat) ca datorita faptului ca sunt prieten cu oamenii implicati acolo as fi ‘sarit’ peste subiect. Nu este deloc asa.
Cand am fost acolo prima oara, in pre-opening practic, nu a fost adusa in discutie cafeaua robusta. Am dorit sa fac un articol mai complex despre Coftale, stiind ca nu se doreste a fi o simpla cafenea. Timpul liber mi-a lipsit in ultimele luni, de aceea am intarziat cu acest subiect.
Eu stiu motivele pentru care aduci un procent mic de cafea robusta intr-un blend. O sa prezint oficial si motivul lor, pentru ca toata lumea sa fie informata.
PS: Cu exceptia unei informari despre locatie, nu voi scrie despre fostii sau actualii mei angajatori, de bine sau (mai ales) de rau, Cine se asteapa sa gaseasca refulari personale (cum mai exista in mediul online) poate sa nu mai viziteze acest site. Nu sunt genul de persoana care sa divulge informatii despre altii (indiferent daca sunt angajatori, angajati, colegi, prieteni, amici) in scopul de a obtine foloase materiale sau de alt tip, iar ce am discutat in spatiu privat o sa ramana in spatiul privat.
Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *