Desi titlul va poate duce cu gandul la “iar se apuca asta sa scrie un articol de 3000 de caractere iar astazi este sambata si nu am chef sa citesc atat”, va anunt ca (macar cu aceasta ocazie), voi fi scurt.
Se intampla in lumea asta a cafenelelor si restaurantelor, sa fim intrebati “de ce X costa atat de mult?”. Partea cu ‘atat de mult’ nu o dezvolt acum, fiecare isi stabileste limitele financiare pe care le poate sustine atunci cand doreste cumpararea unui produs/serviciu.
Cand insa X este un produs pe care o parte a oamenilor il percep ca ceva banal si ieftin, lucrurile se complica. Va rog sa cititi ACEST ARTICOL in care aflam aventura unei doamne ce s-a intalnit cu niste prietene intr-o ceainarie/cafenea si a cerut un pahar cu apa fierbine cu lamaie, la final fiind socata ca a fost taxata 2 lire pentru acel produs. Si ma bucur ca supararea ei a fost atat de mare incat a lasat un comentariu pe tripadvisor. Ma bucur pentru ca astfel, cineva din conducerea localului a putut sa ii raspunda (si implicit si altora in situatii asemanatoare) printr-o postare ce ar trebui lipita langa afisul ala cu “cereti bonul fiscal” (obligatoriu tiparit color ca altfel primesti amenda).
Stiu ca nu am raspuns concret la intrebarea din titlu, dar se pot face destule paralele intre cele 2 produse.
- Campionatul national de Aeropress – Romania 2016
- Programul Campionatului National de Barista 2016
One thought on “De ce costa atat cafeaua?”