Coftale

coftale In urma cu aproape 1 an de zile, pe o vreme cu mult mai rece decat avem parte in aceste zile in Bucuresti, intram temator intr-o casa de pe strada Stefan Mihaileanu, la numarul 42. Temator pentru ca oficial, acolo nu era nimic deschis publicului. Neoficial, se faceau ultimele retusuri si setari inainte de lansarea unei cafenele diferite de ce exista in peisajul Bucurestean.
O cafenea in care gasesti cafea de origine, proaspat prajita, preparata de oameni talentati: Paul Ungureanu, Floriana Vlaicu si Sebastian Farcas. Un bar din ala din lemn solid, lat si lung, doar cum mai vezi in filme. Espresso extras corect, apoi realizat un cappuccino (daca doresti cu lapte). Continui cu o sticla de cola bio. In viitor (cand va fi gata si partea de bucatarie) vei putea comanda si salate sau preparate light de mancare.
Toate astea complementeaza cumva arhitectura localului, o casa veche ce a fost ambasada, si linistea din curtea interioara ce vara este o terasa perfecta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *