Coffee Map Roastery

coffee_map_roastery Foto:Victor ArseneIn Dorobanti, pe strada Radu Beller, la numarul 26, gasiti din Decembrie 2013 o noua cafenea. Veti spune: “si ce daca?”. Cafenele se deschid/inchid in zona aia foarte des. Doar ca asta este speciala. Pentru ca este din categoria coffee-shop-urilor ce servesc cafea de specialitate: Origo sau Coftale. Intr-o locatie micuta dar extrem de cocheta, campionul barista al Romaniei in anul 2013, Laurentiu Stefan, va asteapta sa va delectati cu peste 10 origini de cafea, plus o varietate bogata de ceaiuri, plus o serie de deserturi apetisante. Cafeaua este prajita in aceeasi locatie, garantand astfel prospetimea produsului oferit spre cumparare sau consum. Pentru ca daca va place ce ati comandat, puteti cumpara si pentru acasa, cantitatea minima fiind de 50 de grame. Si sa nu va inchipuiti ca beti un espresso sau un cappuccino si gata. Metodele alternative de preparare cum ar fi aeropress, syphon sau V60, va asteapta sa le incercati. Mai mult, la Coffee Map Roastery, puteti sa beti o cafea preparata la Clever Dripper, proabil singurul loc din Bucuresti unde gasiti asa ceva.
Periodic, se organizeaza degustari publice, unde se pot mai multe detalii despre cum se desfasoara procesul de selectie, prajire si preparare al cafelelor din oferta.
Sper ca cei ce cauta cafea de calitate, preparata asa cum trebuie si la un pret corect, sa afle ca pot gasi lucrurile acestea la Coffee Map Roastery.

One thought on “Coffee Map Roastery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *