Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 18 October 2020

De vreo 3 saptamani incerc sa aranjez si sa optimizez partea ‘din spate’a acestui site/blog. Pentru ca nu am avut niciodata cateva ore continue in care sa lucrez concentrat pe probleme, a durat foarte mult aducerea la un stadiu multumitor. Ideea initiala a fost sa il fac sa arate ok si pe dispozitive mobile dar mai ales sa se incarce repede pe acestea. Am tot incercat diferite teme, de la unele super simple la chestii complexe. Probabil ca unii dintre voi, fara sa vreti, le-ati putut observa in minutele/orele in care au fost active. Nu mi-au placut in mod deosebit asa ca am revenit (poate momentan) la vechea infatisare de care sunt extrem de atasat, dar cu multe modificari pe partea de cod si interpretare a lui de catre browsere. Inca sunt niste chestii pe care vreau sa le schimb sau sa gasesc alternative.
Una din chestiile ce mi-au dat mari batai de cap a fost calendarul cu ‘zilele onomastice’a cafenelelor de specialitate din Bucuresti si pe care a trebuit sa il dezactivez deoarece nu se intelegea cu restul setarilor. Imi pare rau ca stiu ca atragea si apoi trimitea vizitatori pe paginile proprii ale cafenelelor, dar nu am gasit o solutie ok care sa functioneze.
Si daca tot veni vorba, pe 14 octombrie Mad Goat Coffee Shop ar fi trebuit sa implineasca 2 ani in locatia de pe Splai, dar au ales sa se mute in gradina Eden. Iar Milu Cafe nu mai exista in spatiul din spate de la Obor, asteptam si de la ei o relocare (daca e cazul).
Covid, viata, cafea. Alegeti voi ordinea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *