Acest articol apartine categoriei: Picaturi si a fost scris in 13 December 2020

Nu stiu daca voi ajunge vreodata in Statele Unite ale Americii. Si daca ar fi sa aleg, ce oras sa fie? Seattle? Washington? New York? Detroit sau Boston? E greu, in fiecare din ele sunt atat de multe ‘atractii’ incat sa alegerea ar fi extremm de dificila. Asa ca atunci cand am aflat ca Drift Magazine va lansa Volume 10: Manhattan m-am bucurat nespus. In primul rand pentru ca am ratat primul numar dedicat New York-ului si despre care va spuneam in acest articol ca se vinde cu 100 de dolari. Apoi pentru ca era parca subiectul perfect pentru a face cunostinta cu o serie de cafenele din acel ‘cartier’ al New York-ului pe care nu stim daca sfarsitul pandemiei le va gasi in continuare deschise. Si nu in ultimul rand, pentru ca tipul de fotografie din aceasta revista imi place enorm.
Si citind o parte din articole, privind minunatele fotografii, ma intreb oare cum se poate ca o astfel de revista sa coste doar 70 de lei fara nicio pagina de reclame intr-un format mult mai mare, iar Standart Magazine sa ajunga sa coste 75 de lei fiind plina de reclame? Nu, nu este numarul de colaboratori. In Drift sunt peste 25 de persoane implicate. Si nu par genul de scriitori la inceput de drum. Iar subiectele sunt atat de variate si interesante afdaincat e imposibil sa nu fie ceva pe gustul fiecaruia.
Inchei cu un citat din unul din zecile de articole:

New York is a city so vast, so rapid, so full of art and life that it’s hard to define[..] Being in love with New York requires, in part, believing that no other place is remotely as unique as New York[..] Loving New York is living for nostalgia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *