Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 3 December 2017
 • In primul rand, nu uitati ca in 8 zile incepe World Coffee Roasting Championship, unde Katy Beatrice va reprezenta Romania. Momentan, pe pagina oficiala nu exista nicio referire la un live streaming, dar va anunt daca se schimba ceva in acest sens.
 • Chiar daca “s-au vandut” pe multi bani catre Nestle, cei de la Blue Bottle par ca raman compania aia frumoasa si independenta ce asculta consumatorii si angajatii. Asa ca dupa ce au adunat raspunsurile la un chestionar intern, compania a decis sa renunte la calitatea de membru SCA, in urma scandalului continuu legat de organizarea competitiilor in Dubai si ulterior Deferred Candidate Policy-ul impus de organizatie. Asa ca daca renuntarea Sprudge de a mai continua ca partener media mai poate fi bagata sub pres, in momentul cand un membru cu 50 de locatii (si spatele asigurat de Nestle) renunta la a mai colabora cu tine, cred ca e cazul sa schimbi ceva ca sa “fie bine”
 • Mi-a fost comunicat de catre un cititor al blogului ca in Brasov s-a deschis o noua cafenea. Nu stiu mai multe detalii, asa ca daca e vreunul dintre voi dispus sa mearga pana pe strada Iuliu Maniu nr 47 sa vada cum este la Drinkiss
 • , il astept cu mare interes.

 • Daca v-ati saturat de Mountain Dew, Isostar, Red Bull sau altele asemenea, aflati ca niste cercetatori au inventat (si lansat pe piata) apa cu proteine si cafeina (plus un pic de portocala, sa fie frumos vizual). BiPro Orange + Caffeine contine 100mg de cafeina si ar putea sa fie un kick suficient pentru multi consumatori.
 • La Cimbali cumpara Slayer, desi in comunicatul oficial ei spun ca e un parteneriat. Nu imi fac vise ca masinariile alea vor scadea ca pret de achizitie, chiar daca cu un asemenea influx de capital, se presupune ca unele costuri vor scadea. Mi se pare ca este o decizie foarte buna, mai ales ca prezenta europeana a celor de la Slayer era aproape inexistenta.
 • 2 thoughts on “Coffee news #9”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *