Si daca v-ati plictisit de un campionat mondial de barista, luati niste ‘stiri’ de citit la ceiul de la la ora 5:

 • Dupa o intarziere de 3 zile (din nou) fata de data stabilita initial, alegerile pentru comitetul national SCA Romania au inceput. E clar ca pentru oamenii astia, programul sau deadline-urile nu reprezinta nimic.
 • Si tot despre SCA, dar ‘ala mare’. Pentru ca banii sunt mai importanti decat niste ‘probleme personale’, au gasit solutia organizarii campionatelor in tarile ce nu respecta drepturile omului: daca dupa ce castigi campionatul national iti dai seama ca din cauza unor factori (enuntati in comunicat) nu poti participa, faci o cerere catre o comisie, aia o evalueaza si daca esti suficient de gay (sau whatever) iti vor da voie sa participi in anul care vine. Ceea ce e atat de abject incat te gandesti ca poate in viitor vom purta si niste stelute in piept. Galbene daca se poate.
 • Iar raspunsul comunitatii a fost pe masura: SPRUDGE a anuntat ca renunta (in mijlocul concursului de WBC) la calitatea de partener media al SCA. Iar asta a declansat o reactie in lant a membrilor din Statele Unite (cel putin) in care renuntau membership sau cereau boicotarea competitiilor sau evenimentelor SCA USA. Canada a fost si mai transanta: va organiza competitiile interne (fara restrictii) dar nu va trimite pe nimeni sa ii reprezinte in Dubai si Brazilia. Mai mult, vor primi orice barista, din orice tara, care doreste sa participe la acele competitii. Anuntul a fost facut inainte de finala WBC – unde Ben Put a ocupat locul 4.
 • De mentionat ca nu toata lumea vede ca o chestie negativa aceasta decizie. Doar ca fiind intervievati la un eveniment organizat de WCE, in public, sansele ca cineva sa spuna ca nu e de acord-si sa fie si vocal pe tema asta, erau minime.
 • Si tot o fata a cetateanului american: un candidat pentru senat din SUA este acuzat de pedofilie. Un realizator tv ii ia oarecum apararea. Keuring – nr 1 mondial in capsule de cafea, isi face reclama in acea emisiune. . Keuring retrage reclamele si incepe o analiza interna…… Telespectatorii indignati incep o campanie de boicotare a produselor si de distrugere a echipamentelor de preparare
 • Si pentru ca tot vine sezonul de cumparaturi: de ce sa nu iti cumperi un echipament superautomatizat. Se poate aplica si la aparate ce functioneaza cu capsule dar si la cele cu rasnita incorporata.
 • Nu am baut niciodata Monster energy drink asa ca nu cred ca voi bea Java Monster – relansarea produsului cu cafea din portofoliu. Si nu, nu pentru ca are aproape 200mg de cofeina in cutie-consum oricum mai mult intr-o zi, dar pentru ca sunt sigur ca vine cu minim 50 grame de zahar.
 • Un articol despre prietenia cu gadget-urile ce ne inconjoara. Inclusiv cu espressoarele din dotare.
 • Eu nu am timp de asa ceva, dar poate unii dintre voi sunteti interesati: 11 jocuri pentru iubitorii de cafea
 • BizBrasov preia o lista cu cafenelele din Brasov de la un asiatic ce traieste in Ungaria. Spectaculos mod de ‘scrie’ o stire, nu? Nola, HOF si Croitoria sunt oricum locurile de baza in acel oras, restul doar pentru decor.
 • Si pentru cei pasionati de vending, EVA-Asociatia Europeana de vending, a transmis celor de la Vending Inside, raportul anual ce include si Romania.
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *