Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 30 October 2020
  • Cu cele mai mari evenimente destinate celebrarii cafelei au fost anulate, cu foarte putine competitii desfasurandu-se “in realitate”, un ‘festival’ global este o realizare exceptionala. Desi au mai fost incercari de a strange comunitatea in adunari virtuale in timp de pandemie (care au semi-esuat in momentul in care s-a cerut taxa de acces), Allegra Events – parintele festivalurilor gigant din Londra, New York, Milan si altele anuntate pentru 2021, oraganizeaza un maraton astazi, 30 octombrie 2020, sub numele de Global Coffee Festival/Virtual.
  • Lantul de cafenele The Coffee Shop este achizitionat de catre Tchibo Coffee Service. Tinand cont ca oricum Tchibo a fost prezentat de la inceput ca star-ul acestor locatii, nu vad multe lucruri schimbandu-se (poate o firma luminoasa noua la intrare). Ce as vrea sa se schimbe ar fi ca cei ce fac articole, in acest caz Roxana Rosu de la Business Magazin, sa nu mai foloseasca fotografii ce nu au legatura cu subiectul – in acest caz, Antonio Iftimescu si interiorul Coftale.
  • Altfel, ajungem ca Dale Harris sa fie folosit pe post de imagine a unui doctor ce recomanda un anumit supliment alimentar.
  • Desi nu sunt de acord cu cifrele prezentate, expunerea costului cafelei intr-o forma organizata poate sa ii ajute pe actualii sau viitorii antreprenori din acest domeniu.
  • Stiu ca masurile impuse de guvernul tarii sunt greu de suportat. Dar sa stiti ca sunt (macar) unii dintr-un oras din Australia, Melbourne se numeste – poate ati auzit de el, care stau in carantina aproape completa din 9 iulie !!! Pe 26 octombrie au avut prima zi cu zero noi cazuri. Nu linie dreapta, nu scadere usoara. ZERO CAZURI!. Asa ca pe 27 octombrie cafenelele, restaurantele si alte magazine au primit ok-ul sa primeasca un numar limitat de persoane in interior si exterior.
  • Illy produce cele mai bune tehnic capsule de pe piata prin gama Iperespresso. Pacat ca oferta nu este mai mare. Iar numarul aparatelor proprii in piata globala nu este extrem de mare, de unde si parteneriatul pentru producerea capsulelor compatibile cu sistemul Nespresso. Poate se va schimba ceva cu parteneriatul pentru reciclarea capsulelor proprii cu ajutorul unui parteneriat cu TerraCycle. Evident, Romania nu este in discutie, dar ce mai conteaza?
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *