Acest articol apartine categoriei: Stiri si a fost scris in 20 April 2020
  • Sunt cateva sectiuni ale acestui site/blog ce nu au mai fost updatate de multa vreme. Lipsa de timp, de inspiratie sau de timing au facut ca ele sa ramana aproape la fel ca atunci cand au fost create. Incerc sa revitalizez macar o parte din ele iar cea mai la indemana sectiune este cea de DICTIONAR. Ca sa fie complet random, voi genera o serie de 10 litere, ceea ce ma va “obliga” sa scriu macar un articol la fiecare 3 zile (calculand la o luna calendaristica). Prima litera extrasa a fost A.
  • 5togo redeschide (aproape) toate locatiile incepand cu 5 mai. Sa fie asta inceputul sfarsitului lockdown-ului?
  • Sunt voci care cer sa se deschida oficial cafenelele si restaurantele si in UK, avand drept prim factor ca in ele lucreaza preponderent tineri ce in teorie sunt mai rezistenti la virus.
  • Despre cafeaua Kimbo nu poti spune ca are mare legatura cu cafeaua de specialitate. Dar tinand cont la ce grava e situatia din Italia, e de apreciat ca vor da prime de minim 500 de euro fiecarui angajat ce a continuat sa munceasca (din asta inteleg ca au avut de ales)
  • Nu imi dau seama daca articolul deplange soarta Teo’s Cafe pentru ca au inchis locatiile (cum de altfel au facut 95% din restul cafenelelor) sau este doar o reclama la primul lant de cafenele din Iasi.
  • Este incredibil cate oferte ale unor branduri necunoscute si dubioase sunt peste pretul mediu al unui kilogram de cafea de specialitate proaspat prajita. Evident, poate ei inglobeaza in acel pret si comisionul Emag, pe cand ceilalti in scad din pretul final.
  • Un subiect de articol pe care am vrut sa il abordez de vreo doua saptamani, dar m-am gandit ca oarecum as lovi (fara intentie) si in cei ce activeaza in horeca si au ramas deschisi in aceste vremuri tulburi. Comisioanele enorme de pana la 40% din fiecare comanda ale platformelor de livrare acasa aplicate locatiilor prezente pe platforma. Bai !!! 40 % !!! Si nu ai cum sa ai o pizzerie care vindea pizza cu 30 lei si sa o livrezi prin aplicatie cu 40 de lei ca sa amortizezi costul pentru ca nu multi sunt dispusi sa dea diferenta, mai ales daca stiau care erau preturile. Si daca o vinzi tot cu 30 lei, deci incasezi doar 20 lei (si esti ok cu asta si afacerea continua sa mearga), eu ca si client ma intreb daca nu cumva imi ceri cam multi bani pe ceva destul de ieftin? Ma rog, cititi aici cum e si la altii
  • Un baiat inteligent de la Evenimentul Zilei se duce in Dorobanti si incepe sa arunce cu rahat in clientii ce frecventau cafenelele din acea zona. Va dati seama cat de frustrat e omul?
  • Meron va fi a doua prajitorie din Romania ce va fi prezenta in cutiile celor de la Coffeevine. Felicitari!
  • Exista un cont de instagram unde sunt adaugate filme cu diverse persoane ce prepara cafea acasa. Macar atat sa ramana din sutele de live-uri de pe IG, FB sau Zoom pe care nimeni nu le inregistreaza.
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *