Acest articol apartine categoriei: Competitii interne si a fost scris in 3 May 2016

wce-info Pentru unii Saptamana Mare tocmai s-a incheiat. Pentru altii incepe o alta saptamana, poate chiar mai importanta. Asa cum am anuntat in acest articol, Bucharest Coffee Festival cuprinde cele doua competitii, iar la sfarsitul acestui articol veti gasi programul detaliat al primelor doua zile.
Foarte important, in special pentru membrii SCAE Romania, dar si pentru cei ce doresc in viitor sa devina membri, vicepresedintele SCAE Europa, Yannis Apostolopoulos va veni sa prezinte si sa discute proiectul de unificare SCAA+SCAE. Personal cred ca lucrurile sunt deja clare (SE FACE!), se merge pe tactica ‘romaneasca’ a licitatiilor aranjate, unde trebuie sa se indeplineasca o procedura, iar cu ocazia asta se mai plimba si oamenii un pic prin lume. Banii primiti trebuie justificati cumva, nu? (sunt niste detalii pe care le-am aflat si ce am scris mai sus s-ar putea sa nu fie corect.Voi scrie un articol dupa intalnire.
Astazi si maine, se mai intampla o chestie tare, pe care ar fi trebuit sa o anunt de acum 2 saptamani, dar din motive subiective nu am facut-o (si imi cer scuze, nu ca ar mai conta): ANNE MARIE TIMMES si GEORGE KOUSTOMPARDIS vor veni in Romania sa prezinte o parte a programului educational al World Coffee Events. Pentru detalii, accesati pagina SCAE ROMANIA.
Asa cum va spuneam mai devreme, va las cu programul competitiilor:

DOWNLOAD PROGRAM DETALIAT WORLD BARISTA CHAMPIONSHIP SI WORLD BREWERS CUP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *