Acest articol apartine categoriei: Competitii interne si a fost scris in 12 January 2016

campionatul_national_aeropress_logoDupa cateva luni de deliberari, cei ce se ocupa de World Aeropress Championship au anuntat oficial tarile participante la editia din 2016, impreuna cu organizatorii locali ai competitiei. Si desi stiam ca este si Romania pe lista tarilor ce au primit acceptul de organizare, am asteptat nerabdator si oficializarea deciziei.
Asa ca pregatiti-va aeropress-urile si bamboo stirer-ele, dati like la pagina Artisan Coffee iar cand va veni anuntul oficial voi sa fiti deja pregatiti. Nu o sa fie un concurs tipic de barista, nu este un concurent al campionatului national de barista organizat de SCAE Romania, este altceva. Mai antrenant pentru public, mai rapid, mai amuzant si cu aflarea rezultatelor pe loc. De obicei seara se continua cu o petrecere imediat dupa aflarea castigatorului asa ca exista toate premisele ca acest eveniment sa fie unul memorabil.

4 thoughts on “Campionatul national de Aeropress – Romania 2016”

    1. Poate ca acea cafenea, folosind espressoare La Marzocco (cine stie, vandute chiar de Artisan Coffee), si-a dat acceptul pentru a le fi folosita “imaginea”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *