Acest articol apartine categoriei: Competitii interne si a fost scris in 13 April 2016

Interesul fata de competitia de Aeropress este extrem de ridicat, dovada stand intrebarile pe care le primesc in legatura cu acest eveniment. Le-am centralizat intr-o alta serie si raspunsurile sper ca nu vin prea tarziu:

1. Rasnitele au de obicei o greutate insemnata si astfel concurentilor din afara Bucurestiului le este destul de greu sa vina cu ele. Exista stabilita rasnita oficiala?
Discutiile pentru rasnita EK43 de la Mahlkonig sunt in derulare, sambata va urma o noua intalnire. Pregatite pentru orice eventualitate sunt rasnite de la La Marzocco si Mazzer.

2. Concurentii din alte orase trebuie sa stie cand si daca se pot antrena inainte de competitie pentru a se organiza cu transportul si eventual cazarea.
Concursul va incepe la ora 14’00, deci va fi timp suficient pentru antrenament. Totusi daca sunt concurenti ce ajung cu o zi inainte si doresc sa se antreneze, se pot gasi solutii punctuale

3. Care este numarul final de concurenti inscrisi?
In momentul acestei discutii, 37 de persoane s-au inscris si au achitat si taxa de participare.(NOTA: mai erau 24 de ore pana la “inchiderea oficiala”)

4. Cand si cum se vor stabili round-urile?
Mecanismul de extragere inca nu este definitivat, inca se asteapta confirmari de inscriere (NOTA: am uitat sa intreb, dar fac o mentiune aici: deoarece sunt mai multi concurenti din aceeasi locatie, cel putin in primul tur se pot grupa astfel incat sa nu se intalneasca?)

5. Daca un concurent/vizitator doreste sa plece la ora 15’00 si sa revina la ora 19’00, trebuie sa plateasca din nou intrarea?
Nu, intrarea o sa fie posibila pe tot parcursul desfasurarii evenimentului

One thought on “Campionatul National de Aeropress Romania 2016 – Raspunsuri II”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *