barista-connect-london-2016Hei! Esti fata si lucrezi intr-o cafenea? Poate intr-o prajitorie? Poate te ocupi de cumpararea de cafea verde pentru o companie? Te-ai saturat de evenimente in care barbatii au o oarecare prioritate? Te-ai saturat de faptul ca, desi foarte dezbatut, subiectul ‘women in coffee’ totusi nu are o tractiune in piata?
Barista Connect Londra 2016 este evenimentul la care doresti sa participi. Pentru ca, este un eveniment dedicat STRICT genului feminin din industrie. Atat de strict, incat barbatii, daca ar fi participat la prima editie, tinuta anul trecut in Aarhaus, ar fi trebuit sa stea intr-un colt al camerei, fara sa poata intervenii in discutii sau la evenimentele de socializare. Pentru ca da, dorim egalitate intre sexe.
Oricum, din punct de vedere financiar, evenimentul asta este foarte accesibil. Biletul de intrare costa 87 de lire iar la ce curs exista acum in piata, este pacat sa nu il cumparati imediat. Daca va grabiti, mai prindeti si promotia Wizzair de astazi la zborurile catre si din Regatul Unit. Problema este ca evenimentul se desfasoara intre 9-11 septembrie 2016. Iar pana atunci, sunt sanse ca Regatul Unit sa nu mai fie chiar atat de unit sau chiar atat de integrat incat sa permita acces liber oricarui doritor din Europa cea rea. Plus ca, nu prea as sta in orasele astea ‘dezvoltate’ in preajma datei de 11 septembrie.
Pe de alta parte, e pacat sa nu ii auzi pe speakerii invitati, oamenii avand ani multi in spate in lumea asta a cafelei de specialitate: Maxwell Colonna Dashwood, Talor Browne, Anette Moldvaer, Ida Steen, Annemarie Tiemes, Anne Lunell. Intrati si voi pe pagina oficiala a Barista Connect Londra 2016 din urmatorul link pentru mai multe detalii.
PS: daca imi aduc aminte, mai pe seara, updatez acest articol cu fotografii de anul trecut.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *